U Toyota Centru Beograd (TCB) krenula je nova usluga "Express service" koja našim klijentima omogućava da obave redovan servis, sa pranjem vozila, za manje od 1 sata. Za to vreme u adekvatno opremljenom prostoru mogu da se posluže pićem, prelistaju časopis(e) i/ili surfuju internetom, ili da testiraju nove Toyota modele koji su na raspolaganju. Ovakva usluga biće predviđena i u novom objektu našeg partnera Go.Ta. Car u Novom Sadu.

Naš ovlašćeni servis, u okviru TCB-a, za Lexus je potpuno opremljen i osoblje je edukovano i spremno da reši sve eventualne probleme na ovim vozilima. To se odnosi i na hibridna Lexus vozila.

Pored Toyota, i Lexus vozila su pokrivena trogodišnjom, 24-časovnom brigom o klijentima u slučaju bilo kakvih problema sa vozilom ili oštećenjima.

U okviru servisa TCB-a, proteklog juna, počelo je sa radom limarsko-farbarsko odeljenje koje raspolaže najsavremenijim mašinama i tehnologijom. Svi zahvati na vozilima u servisu izvršavaju se po uputstvima i već proverenim visokim Toyota standardima. Sertifikacija, po evropskim standardima, biće završena do sredine sledeće godine. Farbarsko-limarski radovi vrše se u specijalnim komorama uz korišćenje boja najvišeg mogućeg kvaliteta i koje su u skladu sa propisima o zaštiti životne sredine. Raspoloživi kapaciteti omogućavaju farbanje pojedinačnih delova, branika i kompletne karoserije. Zahvaljujući savršeno edukovanim i pedantnim stručnjacima, i besprekornim radom, zadovoljstvo klijenata je očekivano.